Behandelingen en Tarieven

Flow of Yoga

NATURE & SOUL

120 minuten € 125,-

Rust in combinatie met natuurlijke huidverzorgingsproducten, aandacht voor lichaam en geest, healing, liefde, massages en heerlijke geuren. Woorden die passen bij deze holistische behandeling zijn: Beleving, Rust, Kalmte en Ultieme Ontspanning.

PEACE

60 minuten € 65,-

De Peace behandeling is een healing sessie. In deze sessie zullen we aandacht geven aan energie, stimuleren van het zelf helend vermogen, rust en ontspanning.

BLISS

90 minuten € 97,50

Vanuit de Nature & Soul Behandeling nemen we een paar aspecten weg. 90 minuten heerlijk ontspannen en genieten van massages, geuren en de rust. Met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

GLOW

45 minuten € 50,-

De GLOW behandeling bestaat uit massages van Gezicht, Nek, Decolleté. Masker, dag/nachtverzorging met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

ZEN

30 minuten € 35,00

Voor een korte break en verfrissende ontspanning. Massage van gezicht, hals, decolleté. Of de keuze uit een voet massage. Met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

CONTACT

Ben jij toe aan een moment van heerlijke ontspanning of wil je graag werken aan een gezonde huid, gun  je jezelf een holistische beauty therapy behandeling? Neem dan contact met mij op.

Aangezien ik iedereen de stilte en rust gun ben ik alleen bereikbaar via: linda@flowofyoga.com
of via Whatsapp: 06-15909764

Adres:
Flow of Yoga
Westerplein 2a/b
1901 NA Castricum
(direct achter Station Castricum)