Behandelingen en Tarieven

Flow of Yoga

NATURE & SOUL

120 minuten € 125,-

Rust in combinatie met de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Colour & Spice, aandacht voor lichaam en geest, healing, liefde en heerlijke geuren. Woorden die passen bij deze holistische behandeling zijn: Beleving, Rust, Kalmte en Ultieme Ontspanning.

BLISS

90 minuten € 97,50

Vanuit de Nature & Soul Behandeling nemen we een paar aspecten weg. 90 minuten heerlijk ontspannen en genieten van massages, geuren en de rust. Met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

CLEAN

60 minuten € 67,50

In de CLEAN behandeling ligt de nadruk op reiniging met de produkten van Dr. Baumann. Deze behandeling is zonder massage. Iedere huid is verschillend dus samen zullen we kijken wat jouw huid nodig heeft. Een voorbeeld: Reiniging, diepte reiniging, epileren, onzuiverheden verwijderen, masker, dag/nachtverzorging. 

GLOW

45 minuten € 50,-

De GLOW behandeling bestaat uit massages van Gezicht, Nek, Decolleté. Masker, dag/nachtverzorging met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

ZEN

30 minuten € 35,00

Voor een korte break en verfrissende ontspanning. Massage van gezicht, hals, decolleté. Of de keuze uit een voet massage. Met gebruik van natuurlijke huidverzorging producten van Colour & Spice.

COMBINATIES

U kunt ook de keuze maken om de CLEAN behandeling te combineren met ZEN of GLOW. Laat dit graag even weten zodat we de juiste tijd voor u kunnen inplannen.

CLEAN + GLOW 105 minuten: € 110,00

CLEAN + ZEN 90 minuten: € 99,95

Extra’s voor tussendoor

Epileren – € 12,50

Verven wenkbrauwen – € 12,50

Epileren en verven – € 19,50

Harsen bovenlip of kin – € 10,-

Harsen bovenlip en kin – € 18,50