Start met Yoga Cursus.

Flow of Yoga

Welkom bij de informatie pagina van de ‘Start met Yoga’ cursus.

Wat leuk dat je overweegt om met yoga te starten. Deze cursus Start met Yoga zal je meenemen in de YANG yoga. Dit betekent dat we in deze cursus de techniek van de basishoudingen uitwerken, waarbij we onze spierkracht inzetten, onze adem (pranayama) de houdingen laten ondersteunen. En bij dit alles zullen we mogelijk weerstand zullen gaan ervaren, word je getriggerd om uit je comfortzone te komen.

Die weerstand is meestal lastig, omdat onze mind daar snel wat van “vindt”. Onze mind zal altijd de weg van de minste weerstand zoeken, waardoor we onze gewrichten en banden mogelijk onnodig op de verkeerde manier belasten. En dat kán leiden tot blessures. In onze cursus Start met Yoga is er volop persoonlijke aandacht voor details en helpen we je de houdingen daar waar nodig op een verantwoorde manier aan te passen. 

We nemen je graag mee op reis in de yoga; om jou te laten ervaren hoe het is om je lichaam krachtiger en soepeler te maken en tegelijk je geest te kalmeren. Om je Body & Mind samen sterker, flexibeler en veerkrachtiger te maken.

De investering voor de Start met Yoga cursus is € 135,- inclusief Het Nieuwe Yoga Boek van Johan Noorloos. We zullen 6 keer bij elkaar komen en aansluitend krijg je van ons een YANG yogales cadeau om alles wat je geleerd hebt toe te passen.

De data zijn:

  • Dinsdag 26 oktober van 20:30 uur tot 21:30 uur.
  • Dinsdag 2 november van 20:30 uur tot 21:30 uur.
  • Dinsdag 9 november van 20:30 uur tot 21:30 uur.
  • Dinsdag 16 november van 20:30 uur tot 21:30 uur.
  • Dinsdag 23 november van 20:30 uur tot 21:30 uur.
  • Dinsdag 30 november van 20:30 uur tot 21:30 uur.

Wil je graag meedoen met deze leuke cursus meld je dan hier aan.

Het zou zo maar kunnen dat je misschien al eerder kennis wilt maken met onze zachtere vormen van yoga, zoals stress relief yoga en de variaties in de verwarmde yin yoga, dan kan dat natuurlijk altijd.