Specials

Flow of Yoga

7 Day Miniset

Nieuwsgierig naar onze producten? Probeer onze huidverzorging uit met de 7-day miniset

Dompel jezelf een paar weken onder in het beauty ritueel van Colour&Spice. De 7-day miniset is zo samengesteld dat je op een laagdrempelige manier kunt gaan genieten van de eerste zuiverende en herstellende stap uit onze holistische beauty methode. De miniset is ook een fijne aanvulling op een detox kuur, yoga retraite, weekendtrip of als je je huid nu eens écht intensiever wilt gaan verzorgen.

Inhoud:

  • 10 ml Awakening Face Wash
  • 10 ml Beauty Detox Serum
  • 10 ml Beauty Detox Moisturizer
  • 10 ml Goodnight Cleanser
  • 10 ml Beauty Mantra Lotion
7 Day Miniset

Sat Nam Body Oil

Deze voedende lichaamsolie is rijk aan omega-3 vetzuren, essentiële oliën, carotenoïden (natuurlijke antioxidanten). De Sat Nam Body Oil is een  herstelende, hydraterende en heilzame olie die helpt bij het verzorgen van een droge huid. Deze zachte olie trekt snel in de huid en is rijk aan antioxidanten die je huid beschermen tegen huidirritatie.

Hoe te gebruiken: Masseer vier pompjes van de olie in op een vochtige huid. Voor maximale resultaat, dagelijks gebruiken en niet in direct zonlicht bewaren.

Sat Nam Body Oil, 100ml
€ 59,95

Beauty Sabbatical Inzichtkaarten

56 krachtige oefeningen, boodschappen en tekeningen voor een liefdevolle verbinding met jezelf.

Voel, voed en versterk jouw eigen, unieke schoonheid met The Beauty Sabbatical-kaarten van Colour&Spice. De kaarten bieden je handvatten en inzichten tijdens intensieve of transformerende periodes in je leven. Stel een vraag over iets wat op dit moment speelt, trek intuïtief een kaart en creëer een helend moment voor jezelf.

Maak The Beauty Sabbatical onderdeel van je dagelijkse beautyritueel en ontdek jouw kracht en schoonheid. Leer te luisteren naar wat jij nodig hebt om volledig in je kracht te staan met jouw eigen, unieke schoonheid. Start je dag en je dagelijkse beautyritueel met een waardevol inzicht.


beauty Sabbatical Inzichtkaarten
€ 24,50