Workshop Magic Mantra

Flow of Yoga

Zaterdag 25 maart a.s. komt Liselotte Goed van magic-matras.com naar Flow of Yoga in Castricum om je mantra’s te leren spelen op de ukelele. Heb je plezier in het zingen van mantra’s of ben je er nieuwsgierig naar? En hoe leuk zou het zijn als je jezelf zou kunnen begeleiden? We leren het je in een magic mantra workshop, ook als je nog nooit eerder een instrument hebt vastgehouden leer je in een paar uur tijd je eerste mantra op de ukelele spelen. De ukelele is een heel fijn, licht instrument dat eenvoudig te leren is, makkelijk mee te nemen (naar je yogastudio, het strand of mee op reis) en je ondersteuning geeft bij het zingen van mantra’s.

Wat leer je allemaal?
In deze workshop leer je de basis en speel je binnen een uur je eerste mantra. Liselotte neemt handgemaakte massief houten instrumenten mee, maar je mag natuurlijk ook je eigen instrument meenemen. Stap-voor-stap word je op weg geholpen en doordat de akkoorden en de tekst van mantra’s zich herhalen, sluipt de muziek ongemerkt in je vingers. Na deze dag kun je zelfstandig verder om op eenvoudige manier jezelf te begeleiden op de ukelele met het zingen van een aantal mantra’s, ook zonder enige muzikale voorkennis. Heb je na afloop de smaak te pakken kun je ook lid worden van het Magic Mantra Membership waarin je toegang krijgt tot een schatkist vol mantra’s en elke maand een live mantra-webinar geniet.

Over Liselotte Goed
Liselotte is yogadocente, mantra-zangeres en founder van het Magic Mantra Membership en heeft de afgelopen jaren duizenden beginners enthousiast gemaakt voor de ukelele (uked). Met mantra’s op de ukelele komen twee grote liefdes van Liselotte bij elkaar: yoga en muziek. Ze heeft een betoverende collectie samengesteld met mantra’s die exclusief voor de ukelele zijn bewerkt, op zo’n manier dat ook jij deze kunt spelen, als hartslag en klankkleur onder de melodie van de zang. Met de basis die je in deze workshop leert, kun je jezelf begeleiden. De ukelele is toegankelijker dan bijvoorbeeld het harmonium en neemt een bepaalde lichtheid met zich mee waardoor het mantra zingen makkelijk een onderdeel van jouw dagelijke yoga-beoefening kan worden.

Gun jij jezelf deze bijzondere workshop? Meld je dan hier aan.

Praktisch
Wanneer? zaterdag 25 maart bij van 12:00u-16:30u.
Investering: € 97,- inclusief water, thee, fruit/snack.

Ben je lid van Flow of Yoga? Dan krijg je natuurlijk 10% korting.