Linda Prooi

Flow of Yoga

Linda Prooi

Samen met haar man Nico opende Linda begin 2017 Flow of Yoga.
Zij houdt zich vooral achter de schermen bezig met het reilen en zeilen van de studio.
Je zult haar met regelmaat in de studio vinden tijdens workshops en tussen de lessen door.
Linda heeft een achtergrond in Yoga en Mindfullness en heeft al van jongs af aan een grote interesse in spiritualiteit. Ze is gecertificeerd Kinderyoga-docent en -coach, en heeft zich een aantal jaar verdiept in Dru Yoga.
Samen met Nico heeft ze een zoon Pepijn met wie ze graag veel tijd doorbrengt. Daarnaast heeft ze ook haar eigen onderneming.
Linda heeft een grote passie voor wandelen. In de stilte vind ze haar rust. Dit is voor haar de ultieme vorm van meditatie. Daarnaast schrijft, fotografeert, droomt en reist ze heel graag ; het liefst gecombineerd met elkaar. Rugzak op haar rug en het avontuur tegemoet. Ze wordt gelukkig van ontmoetingen met nieuwe mensen, andere culturen en gewoontes . ‘Samen genieten van deze mooie wereld’ is heel belangrijk voor haar. Om deze reden is ze zich intensief in gaan zetten om geld in te zamelen voor Free a Girl. Een organisatie die zich inzet om meisjes te bevrijden uit de kinderprostitutie. Met elkaar kunnen we de wereld een beetje mooier maken is haar lijfspreuk.
In de toekomst wil zij haar passies meer in de yogaschool gaan integreren dus houd de website in de gaten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.