Carolien

Flow of Yoga

Carolien

Carolien

Na 8 jaar met haar man en twee zoons in de Caraïben te hebben gewoond is Carolien weer in Nederland.

Carolien houdt van hardlopen, pittige workouts, een goed glas wijn op zijn tijd, maar haar absolute passie is yoga. Carolien beoefent en verzorgt al jaren rustgevende yin, energieke vinyasa flows en ontspannende restorative sessies. Ze heeft ervaring als poweryoga en yin yoga docent (Yoga Alliance E-RYT 500), en is gecertificeerd Stand Up Paddle Board instructor. Yoga, in zowel yin als yang vorm, is haar ‘thuis’: ‘het houdt mijn lichaam en geest sterk en gezond en het stelt me in staat kalmte en balans te brengen in mijn leven. Yoga is mijn passie. Mijn Nu.’

Haar stijl van lesgeven is oprecht, ‘down-to-earth’ en is verankerd in o.a. de traditionele Chinese geneeskunde, waar het lichaam, emoties en geest worden gezien als één geheel, waarin alles met elkaar in verbinding staat. Ze voert de filosofie van haar yogameesters Paul Grilley en Bernie Clark door in haar lessen. Elke persoon is uniek qua anatomie, verleden en heden en daarom is respectvolle, persoonlijke aandacht voor ieders eigen verhaal haar uitgangspunt.
Carolien nodigt je dan ook uit om in alle eerlijkheid en met compassie te luisteren naar je lichaam en geest om meer ruimte te creëren. Ruimte om je fysiek en geestelijk krachtig te voelen. Ruimte voor een diepere verbinding met jezelf en anderen om je heen.