Informatie 200 uur YIN Teacher Training

Flow of Yoga

Het ambacht

Het vak van de yogaleraar is een ambacht. Tijdens onze opleidingen worden studenten uiteraard getraind om op kundige en veilige wijze een professionele yogales te kunnen geven. Kennis van het menselijk lichaam, de functie van de asana’s, de variaties en de belangrijke adjustments zijn essentieel, net als het schrijven van een goed script voor de les. Ook de houding voor een groep, stemgebruik, gebruik van de ruimte, zelfbeheersing en zelfkennis zijn cruciaal. Dit is de ambachtelijke kant.

Persoonlijke groei

Onze yogaopleiding besteedt veel aandacht aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Hierbij staat de mat van de yogaleraar centraal. Authenticiteit binnen het docentschap vormt de rode draad binnen de training. Waar ligt jouw kracht als docent? Waarin onderscheid jij je van andere leraren? Hoe kun je jezelf als yogaleraar laten zien aan anderen op een manier die je wellicht niet gewend bent? Hoe stel je je kwetsbaar en authentiek op, zodat de boodschap van jouw les van hart tot hart wordt overgebracht?

Wat zit er in de Training * Yin Teacher Training 200 uur * Erkend door de Yoga Alliance * Opleiding 7 maanden * 5 praktijkdagen met de groepsmentor * Persoonlijke ontwikkeling o.l.v. Johan Noorloos * Intervisie met een kleine groep o.l.v. Johan Noorloos * Het Nieuwe Yogaboek * 7 gratis yogalessen bij De Nieuwe Yogaschool of Flow of Yoga

Locaties Deze opleiding wordt aangeboden op onze school Flow of Yoga in Castricum. Flow of Yoga

Klik hier voor verdere informatie omtrent data, prijzen, inschrijfformulier en betalingen.