Leonie Jongerius

Flow of Yoga

Leonie Jongerius

Yoga is al meer dan 10 jaar onderdeel van Leonie’s leven. Het volgen van een wekelijkse yoga les bleek niet voldoende voldoende van haar. Ze wilde eigenlijk alles wel weten van yoga.
‘Waarom doe ik deze houding? Wat is die leefwijze dan precies? Waarom is yoga zo goed voor mensen?’.
Om die reden heeft Leonie gekozen voor een 4 jarige Raja Yoga docentenopleiding waar ze antwoord krijgt op al haar vragen. Yoga wordt een steeds belangrijker onderdeel in haar leven en dat van haar gezin.
Vanuit haar eigen behoefte is ook de interesse ontstaan voor Kinderyoga: ‘We leven allemaal in drukke tijden en zelfs voor kinderen is het soms lastig om een rustmomentje te vinden.’
Yoga begint voor Leonie bij de kinderen, wanneer zij deze (levens)lessen al op jonge leeftijd leren kunnen zij daar de rest van hun leven voordeel van hebben.
Binnen Flow of Yoga geeft Leonie ieder zaterdag Kinderavontuur. Hierin neemt ze kinderen op een speelse manier mee in de wereld van yoga en naast de avonturen en houdingen, krijgen zij de ruimte om compleet zichzelf te zijn en hun eigen kwaliteiten te ontdekken. Maar het allerbelangrijkste is dat ze dit alles met een grote dosis fun doen!