Roos Veldt

Flow of Yoga

Roos Veldt

Roos gebruikt tijdens haar lessen haar kennis die ze de afgelopen 10 jaar heeft opgedaan als fysiotherapeut. Ze gelooft dat door het beoefenen van yoga, lichamelijke en emotionele klachten verminderen of zelfs voorkomen kunnen worden.

Toen Roos een aantal jaren geleden een erg drukke, intensieve periode in haar leven doormaakte, heeft ze voor het eerst ervaren wat yoga voor haar kan betekenen. Haar nekklachten werden minder, hoofdpijn verdween en ze werd zich bewust van haar adem. De rust die daardoor ontstond vond ze zo bijzonder, dat ze besloot aandacht te besteden aan de adem tijdens haar behandelingen als fysiotherapeut.
Roos wilde graag meer over de herkomst en het beoefenen van yoga weten en is een 4-jarige opleiding gaan volgen bij Saswitha Yoga en Wijsbegeerte. Daarnaast heeft ze cursussen gevolgd over klachten aan de lage rug en het bekken. Ook heeft ze zich verdiept in lichaamswerk, biofeedback, zwangerfit, slaapproblemen en Yoga Nidra.
De kennis die Roos de afgelopen jaren heeft opgedaan wil ze graag overbrengen op anderen. Ze wil deelnemers hun eigen unieke lichaam laten ontdekken en laten ervaren dat yoga je leert om te gaan met jouw grenzen. Leer je lichaam te accepteren precies zoals het op dat moment is.

Roos is vanaf het begin bij Flow of Yoga en geeft iedere woensdagochtend Hatha Yoga.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.