Anne Kluit

Flow of Yoga

Anne Kluit

Van kleins af aan was Anne al aan het dansen. Omdat ze haar danscarrière vroegtijdig moest beëindigen zocht ze een andere bewegingsvorm waarin ze haar ei kwijt kon. Tijdens een lange reis volgt ze een Ashtanga Vinyasa opleiding in Bali en viel alles op zijn plaats. Ze ontwikkelde een grote passie voor Ashtanga Yoga.
De chaotische, dromerige en nonchalante persoon in haar wordt heel blij van de regelmaat, de instructies, duidelijke hand-on adjustments van de docent en de discipline die de practice van je vraagt. Het heeft voor haar ook bevestigd dat je met doorzettingsvermogen en zelfbewustzijn het verste komt. Zowel fysiek in de houdingen als in het dagelijks leven.
Naast Ashtanga verdiept ze zich in andere yogavormen. De danser, muziekliefhebber en creatieveling in haar wordt heel blij van Vinyasa Flow Yoga: Jezelf verliezen in beweging, flowen op muziek en eindeloos variëren met asana’s en mooie sequences.
Maar ook Yin Yoga geeft haar het gevoel van ruimte en rust in lichaam en geest. Juist het vinden van die rust en ontspanning kan heel veel weerstand geven, wat een heel leerzaam en interessant proces is.

Inmiddels is Anne een vast gezicht bij Flow of Yoga en doceert ze verschillende yogavormen zoals Ashtanga Yoga, Hot Yoga, Vinyasa Flow, Stress Relief en Yin Yoga.

2 reacties

  1. Tony Rogers schreef:

    Love your website – congratulations, hope its a massive success.

  2. admin schreef:

    No worries mate! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.