Holistic Skin Care

Flow of Yoga

Colour & Spice

Wat je uitstraalt, trek je aan. Deze ongeschreven wet van de natuur staat nauw in verbinding met onze kijk op schoonheid.

Ons lichaam bestaat uit fysieke en energetische lagen die in gezonde staat perfect in verbinding staan met elkaar. Maar door een overvloed aan informatie, luchtvervuiling en vastgeroeste patronen in ons dagelijks leven, kan je natuurlijke energiehuishouding uit balans raken. Dit wordt uiteindelijk zichtbaar op het grootste orgaan van ons lichaam: de huid.

Colour&Spice

De holistische beauty methode van Colour&Spice bestaat uit een 6 stappen programma waarin je je huid en energie herstelt.

De zes op maat samengestelde behandelingen van de holistic beauty therapy zijn geworteld in de traditionele natuurgeneeswijzen en bieden een harmonieuze balans tussen nieuwe energie, innerlijke rust en huidverbetering. Tijdens deze heerlijke  behandeling herstellen we het zelfhelende vermogen van je lichaam. Ritmische massagetechnieken verbeteren de circulatie, verhogen de bloed- en zuurstoftoevoer, verbeteren de elasticiteit van je huid en stimuleren de cel vernieuwing. Holistic beauty therapy belooft pure verwennerij en vernieuwing van hoofd-tot-teen. De magische combinatie van kruiden en krachtige werkstoffen voeden je huid, je hart en je ziel.

Werkwijze

De 6 stappen bestaat uit 3 fases: Detox, Rebalance en Uplifting treatments. Hieronder een korte uitleg:

Beauty Detox – Live Now – Zuiveren en herstellen
De Beauty Detox betekent knopen doorhakken en meer ruimte maken voor jezelf. Een eerste stap naar meer vitaliteit en een stralende huid is het opruimen van afvalstoffen. De krachtige ingrediënten uit de Beauty Detox lijn zorgen ervoor dat je huid zich optimaal kan zuiveren en herstellen.

Rebalance – Be Natural – Opbouwen en vitaliseren
Voor een gezond huidbeeld heeft je huid de juiste bouwstoffen nodig. Met de Rebalance producten werk je aan een sterk fundament voor een mooie huid. De voedende en opbouwende formule geeft ondersteuning aan de natuurlijke werking van je huid. Bij dagelijks gebruik behoren tekorten en disharmonie van je huid snel tot het verleden.

Uplifting -Feel Blessed – Verstevigen en verbinden
De uplifting productlijn is een rijke formule met een hoge concentratie natuurlijke werkstoffen, plantaardige oliën en geneeskrachtige plantenextracten die ervoor zorgen dat je huid er fris en stevig uitziet. Door de voorgaande stappen van Beauty Detox en Rebalance profiteert je huid optimaal van de krachtige werking van de Uplifting huidverzorgingsproducten. De resultaten zullen je aangenaam verrassen.

Holistic Beauty Treatment

Voor holistische behandelingen op basis van deze beauty methode kun je uitsluitend terecht bij een Colour&Spice Holistic Beauty Therapist. Ik ben enorm trots dat ik tot de geselecteerde therapeuten behoor die met deze unieke methode mag werken.

Ik neem je mee in een wereld van pure ontspanning.
Stress, onzekerheid omzetten naar rust en kracht of even helemaal weg van alle hectiek van de dag. Zo ziet een Holistic Beauty Treatment er uit:

  • we bespreken van je wensen voor de Holistic Beauty Treatment
  • een heerlijke reis door geuren, kruiden, klanken
  • huidverzorging met de producten van Colour & Spice
  • aromatherapie met etherische oliën
  • voetreflexmassage
  • energetische massage van gezicht, decolleté,  nek, schouders
  • eventueel epileren/ verven wenkbrauwen
  • afsluiting met een kopje kruidenthee of koffie waarin ik uitleg geef over wat ik in de behandeling heb gedaan en gezien met een persoonlijk behandel- en productenplan.

Ieder mens is uniek dus zo ook deze treatment. Daardoor zal het iedere keer weer een bijzonder en verrassend cadeau aan jezelf zijn.