Me-Treat Allicante

Flow of Yoga

Een week weg onder de Spaanse Zon.


Flow of Yoga organiseert in samenwerking met Naz Dur een reis richting Alicante in Spanje. We gaan naar Casa La Suerte waar Jacques en Lilian ons zullen verwennen. De week is bedoeld om even tijd voor jezelf vrij te maken. Bij Flow noemen we dat een ‘Me-Treat’. Alles wat je fijn vindt, mag. Alles wat je doen wilt, mag en vooral wat je niet wilt doen, mag ook! Zo kom je na deze week heerlijk uitgerust weer thuis. Wij hebben een prachtig programma samengesteld waarbij de dag toch ontspannen blijft maar er nog genoeg te doen is. onderaan kan je het programma printen.

Fijn om te weten…

Natuurlijk is het fijn om te weten wat de Me-Treat gaat kosten. De reis is all-in € 999,- dit is exclusief je vliegticket. Graag vertellen we wat je verder kan verwachten en waar je nog rekening mee kan houden. Alle dagen is er ontbijt, lunch en een 4 gangen diner. Tijdens de lunch en Diner krijg je ook een drankje aangeboden. Gedurende de dag zal er fruit, kleine snacks, thee, koffie en water zijn, zoveel als je wilt. Er zijn 4 kamers op basis van twee personen. De groep is dus klein, maximaal 8 deelnemers, wat ook een fijne rust geeft. Er is genoeg ruimte om te wandelen, zwemmen of een boek te lezen. Op dinsdag kan je mee richting het strand en of het dorp. We hebben die dag alleen ontbijt in Casa La Suerte. Dus de lunch, drankjes en diner zijn voor eigen kosten. Voor de thuisblijvers regelen Jacques en Lilian een lunch en aangepast diner. 

Lees Meer
Meer Over Casa La Suerte

Geniet van 
het Spaanse landschap  gecombineerd met de Spaanse keuken.

Met deze video krijg je een mooie indruk wat je kan verwachten tijdens jou Me-Treat.

Vragen?

Als er nog vragen zijn mail ons  gerust. we kunnen echt alle vragen beantwoorden en natuurlijk kunnen we je met alles helpen, zoals je vliegticket boeken, verzekering regelen, etc. Soms is dat best spannend!

Verzekering.

Het is belangrijk om een goede reis en annuleringsverzekering af te sluiten zodat je niet met onverwachte kosten komt te zitten. Kijk goed of je een verzekering hebt of laat het ons weten als je hulp nodig hebt. 

Geld

Deze Me-Treat is eigenlijk all in. Je hebt daarom bijna geen geld nodig. Als je iets wilt kopen als we het dorp bezoeken is er de mogelijkheid om geld te pinnen. let op dat de pinpas dan op Europa (Spanje) staat. Kom je er niet uit laat het even weten.