QiGong

Flow of Yoga

QiGong, een serie van 3 workshops

Welkom op onze informatiepagina over de aanstaande Qi Gong workshops. Op zondagmiddag 25 september, 2 en 9 oktober van 14.00 – 16.00 uur verzorgt Lindsay Korsuize deze serie van 3 workshops.  Je kunt ze alledrie boeken, maar het is ook mogelijkheid om met één of twee van de worskhops mee te doen. 

QiGong is een meditatieve bewegingsleer vanuit de Chinese geneeskunde. De flow van QiGong bewegingen helpen je om jouw energiebalans te herstellen. In verbinding met jezelf zul je tegelijkertijd een vitale kracht en een kalmerende rust en ruimte gaan ervaren in lichaam en geest. 

QiGong is door iedereen te beoefenen. De flow van houdingen kan staand, zittend en liggend.
Lindsay laat je graag de doorstroming van harmonieuze levensenergie ervaren.

Zondagmiddag 25/9: Laat onnodige spanning los
In deze les gaan we vooral inzetten op totale ontspanning doormiddel van korte bewegingen en series die je snel in de flow van relaxation brengen. Laat onnodige spanning los, activeer het parasympatiche zenuwstelsel en bevorder herstel en immuunsysteem, slaap beter, en verhoog serotonine.

Zondagmiddag 2 2/10: EnnerQi
In deze les gaan we vooral de energie/qi activieren door veel te bewegen en een mooie serie die de energie krachtig opbouwt zodat je vol frisse energie naar huis gaat. Vul de na-hemelse energiepot aan zodat je lichaam reserves heeft om zo optimaal mogelijk te functioneren. 
Voel je krachtig en opgewekt.

Zondagmiddag 9/10: Yin-Yang (verdieping)
Tijdens deze les gaan we vooral ervaren wat de yin en yang oefeningen voor verschillende effecten teweegbrengen. Aan- en ontspannen, leren sturen van de energie. Leer subtiele veranderingen in je lichaam waarnemen. Ervaar de kracht van visualisatie en leer het inzetten om je gezondheid te verbeteren. Breng linker- en rechterhersenhelft in balans.

Jouw investering voor 3 workshops: € 89,50 
Je kunt ook een losse workshop boeken voor €33,-
Ben je lid van Flow of Yoga dan krijg je natuurlijk 10% korting. 

Wil je graag meedoen met deze specials meld je dan hier aan.